Folkemøde Møn

Så er vi i gang for alvor

Det er med is i maven vi næsten hver anden dag ser deadline for hvornår vi alle sammen er vaccineret, flytte frem og tilbage. Men vi tror på at både højsommeren og det lille stik i armen arbejder for Folkemøde Møn d. 20/21 august. Så kom frisk; vi har mere end nogensinde brug for jeres opbakning, både som stadeholder, som afsender på debatter eller andre typer af aktiviteter. Og vi har brug frivillige, der gerne vil give en hånd. Både løbende fra nu af, eller i forbindelse med afvikling. Send os en mail på info@folkemoedemoen.dk

Vi arbejder lige nu på at indgå en række partnerskaber institutioner, organisationer og virksomheder, der bidrager med indhold på de forskellige scener, både på fredagens unge program og det øvrige FMM. Og vi er meget snart klar til melde de første af disse partnerskaber ud. Vi er klar til at indgå samarbejdsaftaler på alle områder, så tag endelig fat i os, hvis I har konkrete ideer; ellers tager vi fat i jer! Skriv til jettelykke@folkemoedemoen.dk.

Så snart det er muligt at samles igen indkalder vi til en række infomøder; både for jer der bor på og omkring festivalpladsen, for de handlende i Stege og for de frivillige; men I må have lidt tålmodighed med os. Vi skal lige have åbnet Danmark lidt mere op igen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish