Folkemøde Møn

Ny projektleder for Folkemøde Møn

NY PROJEKTLEDER FOR FOLKEMØDE MØN 
Så kan vi præsentere vores nye projektleder for Folkemøde Møn: Byd velkommen til Louise Lindhagen.
Louise har gennem mange år været deltager på Folkemøde Møn som debattør og ordstyrer, og gennem det seneste år har hun siddet i folkemødets advisory board. Den plads skifter Louise nu ud med projekt- og udviklingsplanen for vores lokale folkemøde.
Og Louise har en plan: Hun vil gerne være med til at sætte Møn på landkortet og skabe et folkemøde, der holder fokus på potentialer i provinser. Louise er nemlig forelsket i Møn, Sydsjælland og Lolland-Falster og er derudover vild med demokrati, politik og kultur – en blanding, som passer perfekt til Folkemøde Møn.
Louise kommer fra det private erhvervsliv og har i de sidste fire år drevet egen virksomhed inden for kommunikation, projektledelse og PR – et arbejde, som hun fortsætter uden for folkemødets højsæson. Tidligere har Louise arbejdet i Hjemmeværnskommandoen, i EU og på RUC. Hun bor i Tappernøje med sin kæreste og deres hund, Alfred.
Vi glæder os til at byde Louise velkommen på repræsentantskabsmødet, den 24. november, som også bliver hendes første arbejdsdag.
Vi glæder os! 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDanish