Folkemøde Møn

Januar 2020

Velkommen til 2020

 

 Mit navn er Susan Thydal – og jeg har fået den store ære at (gen)indtræde som formand for Folkemøde Møn. Vi går i gang for alvor med arbejdet allerede nu – og jeg vil derfor benytte anledningen til lige at præsentere jer for de andre nye medlemmer af bestyrelsen, valgt på Repræsentantskabsmødet d 28/11 2019.

Som ny kasserer har vi fået Henrik Dahl Abildgaard som sidste år tog opgaven som frivilligkoordinator – det klarede han med bravour, og vi har allerede oplevet at Henrik tager sin nye post meget seriøst

Karina Foss vil være kendt af de fleste Mønboere – hun sidder i Kommunalbestyrelsen og Møn
Handelstandsforening og er en stor lokal ildsjæl, som nu vil bruge kræfter på Folkemøde
Møn også. Det er vi glade for 

Krista Steffensen fra Liselundfontænen er ligeledes et kendt ansigt blandt de lokale, og har været med som frivillig i flere år. Nu er hun indtrådt i bestyrelsen og vil tage en tørn – dejligt. 

Tom Visti har til dagligt Fauergaard B&B og deltager i Folkemøde Møn fordi det at være med til at sætte vores ø på det politiske landkort er en oplevelse man ikke skal være foruden.

Birger Tannebæk Christiansen har i flere år været en af de bærende praktiske kræfter under klargøring og afvikling af Folkemøde Møn – og ham er vi meget heldige at have indfanget som
bestyrelsesmedlem. Birger har styr på logistik, organisering og alle slags maskiner 

Alle os der er nye i bestyrelsen, har heldigvis nogle gode erfarne folk at læne os op ad: Vibeke Grønbæk er næstformand og så er der Peter Wulff Kåri, Pernille Sattrup Hessøe, Lidy Schøn, Pernille Rosenkrantz-Theil og den allesteds nærværende projektleder Lise Lotte Lange.

 

 Jeg GLÆDER mig til samarbejdet 

2 kommentarer til “Januar 2020”

 1. Asbjørn Ziebell

  Til Folkemødet 2020
  Jeg skrev til jer onsdag i sidste uge, men fik ikke noget svar på spørgsmålet om
  pladser. Telt, størrelse af stand, priser og beliggenhed.
  Jeg sidder i bestyrelsen for Smertesagen. Vi vil meget gerne komme og give vores
  budskab vedr. 850 000 mennesker med kroniske smerter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDanish