Folkemøde Møn

Folkemøde med nyt logo: Møn skal være det demokratiske centrum for provinsen

Gennem årene er Folkemøde Møn blevet kendt for sine talebobler på den røde baggrund, men nu lancerer provinsens folkemøde et nyt logo, der gør Møn til det demokratiske centrum i provinsen.

Tirsdag den 26. april 2022 lancerer Folkemøde Møn sin nye visuelle identitet: En globus med Møn placeret i centrum og en mørkeblå skrift med “Møn” som det fremtrædende ord. Det nye logo kommer i forlængelse af folkemødets nye strategi om at etablere sig som provinsens folkemøde, og derfor var det naturligt at skifte taleboblerne ud med globussen.

Det forklarer formanden for Folkemøde Møn, Erik Harr.

“Med det nye logo vil vi gerne vise, at vi ikke bare taler, men hvad vi taler om. Folkemøde Møn handler om potentialerne i provinsen. Vi tager udgangspunkt i Møn og vores opland, men taler på vegne af hele Danmark uden for de store byer. Og samtidig hænger verden sammen, så vi zoomer også ud til de store forhold. Globussen symboliserer, at vi med vores folkemøde gerne vil kæde den lille og den store historie sammen, og at samtaler og debatter på Møn rækker ud til resten af verden – både når det handler om klima, internationale forhold og mange af vores samfundsmæssige udfordringer,” forklarer Erik Harr.

Samtidig er farvevalget inspireret af nogle af farverne fra FN’s 17 verdensmål, og den grønne og blå symboliserer naturen og havet.

Ny hjemmeside på vej

Det nye logo vil blive fundet på flyers, bannere og t-shirts frem mod årets folkemøde, som finder sted i Stege den 19. og 20. august. Efter årets folkemøde vil arbejdet for en ny hjemmeside gå i gang, hvor Folkemøde Møn har modtaget 40.000 kr. fra Fanefjordfondens Sparekasse til arbejdet.

“Vi ville gerne have lanceret den nye hjemmeside samtidig med logoet, men planlægningen af årets folkemøde er i fuld gang, og her lægger vi alle ressourcerne. Når der kommer ro på til efteråret, går vi i gang med udviklingsarbejdet, så en ny hjemmeside bliver et stærkere professionelt arbejdsværktøj for vores samarbejdspartnere og frivillige,” siger Louise Lindhagen, som er projektleder for Folkemøde Møn.

Hun løfter dog allerede nu sløret for, at Folkemøde Møn allerede i år vil få en digital opgradering i form af en app med program og undervisningsmaterialer. App’en er støttet af Tuborgfondet.

Om Folkemøde Møn

”Folkemøde Møn – Potentialer i provinsen” er det største folkemøde i Region Sjælland med over 10.000 deltagere. I 2022 finder folkemødet sted den 19. og 20. August i Stege. Fredag aften afsluttes med politiske og kulturelle arrangementer for alle, og ligeledes er lørdagen for alle. Tilmelding af aktører og stadepladser kan ske frem til den 1. juni 2022.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDanish