Folkemøde Møn

Hele dagen: Oplev arbejdet med mennesker – og robotter – på Folkemødet Møn

SOSU Nykøbing Falster

Hele dagen: Oplev arbejdet med mennesker – og robotter – på Folkemødet Møn

by SOSU Nykøbing Falster
266 266 people viewed this event.

Oplev arbejdet med mennesker – og robotter – på Folkemødet Møn

Vil du gerne arbejde med mennesker, og støtte dem i at få den bedste livskvalitet? Så læg vejen forbi SOSU Nykøbings stand og hør om dine muligheder med en uddannelse i livskvalitet.
SOSU Nykøbing udbyder 3 uddannelser, der kan føre til arbejde med børn, unge, ældre, syge eller handikappede. Du kan starte på grundforløbet både i Nykøbing F. og i Vordingborg, lige efter 9./10. klasse – eller senere i livet.

Besøg vores stand og få en på opleveren. Vi har allieret os med Videncenter for Velfærdsteknologi, der vil demonstrere robotteknologi og andre innovative løsninger, der kan bidrage til vores arbejde og skabe værdi for borgerne.

Få en snak med elever og undervisere, for at finde ud af, om en af de tre uddannelser kunne være noget for dig.

PÅ UNGEFOLKEMØDET FREDAG kan du opleve nogle af arbejdsopgaverne iscenesat på standen, møde ”Fru Hansen” og selv prøve kræfter med f.eks. blodtryksmåling eller medicindosering. Elever fra SOSU Nykøbing fortæller gerne om skolen, praktikken og deres drømme efter endt uddannelse. Nogle elever tager SOSU-uddannelsen for at få adgang til sygeplejestudiet eller andre videregående uddannelser som f.eks. ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog eller socialrådgiver.

PÅ FOLKEMØDET LØRDAG har vi særligt fokus på uddannelse til dig der er voksen. SOSU-uddannelserne er for alle aldre.
Måske overvejer du at tage springet fra et helt andet arbejdsområde til arbejde med andre mennesker, eller måske har du været ledig noget tid, og har nu fået lyst til at starte et nyt kapitel af dit liv?
Hør om mulighederne med en SOSU-uddannelse, og stil alle de spørgsmål du måtte have.
Er du allerede uddannet SSH, SSA eller PA, kan du også kigge forbi og høre om vores opkvalificerende kurser og andre videreuddannelsesmuligheder.

Velkommen på vores stand.

Det handler om mennesker og livskvalitet. – Du kan gøre en forskel.

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2019-08-23 to
2019-08-24
 

Location

 

Event Category

Share With Friends

da_DKDanish