Folkemøde Møn

Hele dagen. Afdeling for Plan og By Vordingborg Kommune

Hele dagen. Afdeling for Plan og By Vordingborg Kommune

by
369 369 people viewed this event.

Behovet og efterspørgslen på aktiviteter på havnene har længe været efterspurgt. Med forslaget til udviklingsplan for Stege Kyst gives der bud på at skabe og forbedre rammerne for fritids- og vandaktiviteter, samt at koble bymidte og lystbådehavn fysisk og funktionelt sammen. Målet er blandt andet at styrke synergien mellem byens liv og lystbådehavnens aktiviteter til gavn for borgere, turister og byens handelsliv og samtidig anvise veje til at håndtere udfordringer med stigende vandstand og oversvømmelser som følge af klimaforandringer. Arbejdet har derfor et dobbelt sigte; at sikre mod -og håndtere oversvømmelser på en måde der samtidig skaber merværdi gennem konkrete klimasikringstiltag.

Udviklingsplanerne er tiltænkt at skulle udgøre grundlaget for en langtidssikret udvikling af området og danne baggrund for fremtidige fondsansøgninger.

På projektkontoret i House of Møn er der mulighed for en direkte 1:1 dialog med projektlederen for udviklingsplanen for Stege Kyst. Her kan man sparre med os og om den seneste udvikling af planerne. For de der enten ikke har kunne møde op på de ugentlige projektkontorer har man kunne debattere online på en digital dialogplatform skabt til formålet (www.stege-byogvand.dk), hvor input løbende er blevet opsamlet og videregivet fra bruger til bruger samt direkte til rådgiver via projektlederen.

På Folkemødet rykker projektkontoret ”udenfor på havnen” midt i hvor det sker! Alle er velkomne til at kigge forbi og høre nærmere om det nuværende arbejde med forslag til udviklingsplan for STEGE KYST.

 

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2019-08-23 @ 09:00 (CET) to
2019-08-24 @ 17:00 (CET)
 

Location

 

Event Category

Share With Friends

da_DKDanish