Folkemøde Møn

Besøgende

Forskellige fælleskaber - Folkemøde Møn

Folkemøde Møn er for alle – det er gratis at deltage og alle er velkommen begge dage. Fredag har vi lavet et program for de unge, men det er åbent og interessant for alle, fredagen sluttes af med kultur og lørdagen er igen fyldt op med debatter.

Fredag – her vil være alverdens debatter i vores mange debattelte og som nyt i år er der en international scene og uddannelses området flytter op på torvet. Der vil igen være langt over 100 debatter og events.  Der er workshops i teltene, hos de erhvervsdrivende, hvor alle kan melde sig til. Et nyt initiativ, så vil der i år være mindre debatter i gårdene rundt omkring og under kastanjetræet mm.

Fredag eftermiddag og aften vil der være kultur på torvet, sang i teltene og STARS musikbar vil summe af god musik.

Lørdag starter vi op kl. 10.00 med et spækket program i vores mange debattelte og i løbet af dagen vil der komme spændende navne på hovedscenen.

Biosfære Møn – UNESCO, Dark Sky og alle de andre initiativer vil fylde på Folkemødet ligesom kulturen, verdensmålene og det krydret med god købstads atmosfære, lokal mad og drikke og spændende debatter over hele spektret lokale, nationale, internationale, emner og debattører.

Folkemøde Møn afsluttes med musik på torvet.

da_DKDanish