Folkemøde Møn

Åbent for tilmeldinger til Folkemøde Møn

Folkemøde Møn åbner nu for tilmeldingen for foreninger, virksomheder og NGO’er, som har lyst til at bidrage til provinsens store folkemøde i Stege, den 19.-20. august 2022. Deltagerne får mulighed for at komme ud til op mod 15.000 deltagere via stadepladser, afholdelse af debatter eller workshops.

Hovedgaden i Stege var fyldt til bristepunktet af små lokale foreninger, landsdækkende virksomheder og meningsdannere, og stemningen osede af en demokratisk duft. Sidste år var op imod 100 organisationer med til at gøre Folkemøde Møn til et mangfoldigt folkemøde, hvor der ikke er langt mellem beslutningstager, meningsdanner og deltager.

Den succes vil Folkemøde Møn gerne trumfe i år:

”2021 stod i coronaens tegn, og nu hvor vi er trådt ud af epidemiens skygge, er vi klar til at samle flere organisationer til Folkemøde Møn. Vores mål er, at vi gennem folkemødet får debatteret og vist mulighederne i provinsen, og her er plads til både den lille lokale forening, der vil engagere borgerne i en bestemt sag, og den større virksomhed, der vil fremvise mulighederne i virksomheden for fremtidens arbejdskraft og potentielle bosættere,” forklarer Louise Lindhagen, som er projektleder for Folkemøde Møn.

Organisationer har mulighed for at deltage med en stadeplads, arrangere debatter eller afholde en workshop om fredagen. Begge dage er der mulighed for at komme ud til et bredt publikum fra provinsens områder samt hovedstaden.

”Folkemøde Møn ligger blot fem kvarter fra København, og derfor kan vi tiltrække organisationer og aktører både fra Region Sjælland og hovedstadsområdet. Som folkemøde vil vi tiltrække arrangører fra hele landet og sætte særligt fokus på de unge, klimaet, erhverv og ikke mindst de potentialer, der ligger i provinsen,” afrunder Louise Lindhagen.

Tilmeldingen til Folkemøde Møn er åben frem til den 1. juni 2022 og foregår via hjemmesiden www.folkemoedemoen.dk under fanen ”Tilmelding af aktør”. For nærmere information kan Louise Lindhagen kontaktes på louise@folkemoedemoen.dk.

Om Folkemøde Møn

”Folkemøde Møn – Potentialer i provinsen” er det største folkemøde i Region Sjælland med over 10.000. I 2022 finder folkemødet sted i Stege den 19. og 20. august. Som alle år vil fredagen primært være unge-dag, hvor provinsens potentialer bliver udfoldet for de unge deltagere fra områdets folkeskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser, FGU og videregående uddannelser, ligesom voksne også er velkomne. Fredag aften afsluttes med politiske og kulturelle arrangementer for alle, og ligeledes er lørdagen for alle.

Kontaktoplysninger

Louise Lindhagen, tlf. 20 25 75 44 eller louise@folkemoedemoen.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

da_DKDanish